Grønlands Rejsebureau åbner i Aalborg

Grønlands Rejsebureaus nye kontor på Aalborg HavnRejsebureauet har den 1. april åbnet en ny afdeling på Aalborg Havn. Aalborg og Nordjylland er et stort, potentielt marked, mener bureaet.

Grønlands Rejsebureau, der har afdelinger i København og Grønland, vil på havnen i Aalborg hjælpe de nordjyske virksomheder med at effektivisere forretningsrejserne til Grønland – og udvide forretningen.

”Vi vil gerne vokse, og vi ved, at der er mange nordjyske virksomheder, der har godt samarbejde med virksomheder i Grønland. Vi ser derfor Nordjylland som et spændende marked, og vi glæder os til at komme helt tæt på vores nordjyske kunder og servicere dem endnu bedre”, siger Tina Delin Mogensen, afdelingschef i Grønlands Rejsebureau.

Som basishavn for trafik til og fra Grønland er Aalborg Havn en oplagt placering for rejsebureauets nye afdeling, der ifølge Aalborg Havn kan være med til at styrke forholdet mellem grønlandske og nordjyske virksomheder.

Foruden Aalborg Havn samarbejder Grønlands Rejsebureau allerede med andre virksomheder på Grønlandshavnen, blandt andre Arctic Group og Arctic Import, hvis primære markeder udgøres af de nordatlantiske lande.

Grønlands Rejsebureau har i alt 30 ansatte på kontorer i Danmark og Grønland samt et rejselederteam på 60 mand. Bureauet beskæftiger sig med ferie- og oplevelsesrejser til Grønland, Island, Svalbard, Antarktis og Lapland, men vil fra kontoret i Aalborg udelukkende have fokus på erhvervskunder.