Grønlands største lufthavn skifter chef

Peter Henrik Høgh.

LUFTFART: 62-årige Peter Henrik Høgh ny chef for Kangerlussuaq-lufthavnen, Søndre Strømfjord. Han har luftfartsuddannelse fra Lufthansa Aviation Academy i Frankfurt.

Han er opvokset i Ilulissat og Nuuk, hvor hans far arbejdede, og har været stationschef og trafik- og salgschef i mange år i daværende Greenland Air, det nuværende Air Greenland.

”Fra jeg var fem år til 15 boede jeg i Grønland, hvor min far arbejdede. Jeg så annoncen om mit kommende job på standby.dk og tiltræder 1. marts,”  siger han til standby.dk og tilføjer: ”Jeg ser positivt på udviklingen for Grønlands flyvefremtid. Flyvning er en væsentlig del af Grølands økonomiske udvikling, hvor turisme er et af benene at stå på i fremtiden.”

Peter Henrik Høgh har de sidste mange været ansat i Air Alsie, hvor han bl.a. har været direktør for Air Alsies schweiziske datterselskab i 12 år.

Han tiltræder i sin nye stilling 1. marts, og her kommer hans arbejde til at indebære ansvaret for driften samt udviklingen af Kangerlussuaq lufthavn. ​