Gult kort fra USA for turisme til Tyrkiet

0

tyrkietAFLYSNING: USA har advaret alle amerikanske turister mod voldelige opstande i Tyrkiet, og Celebrity Cruises har aflyst samtlige overnatninger i Istanbul for resten af krydstogtsæsonen.

Amerikanere er utrygge ved den uro, der ulmer flere steder i Tyrkiet. Derfor har de udsendt an advarsel om, at hvis man rejser til Tyrkiet, skal man være opmærksom på mulighed for voldelige scener flere steder.

Det har fået flere krydstogtrederier til at skippe anløb til tyrkiske havne, og nu har Celebrity, under Royal Caribbean, besluttet at aflyse alle overnatninger med skibe i Istanbul.

Det drejer sig om hele otte aflysninger fra tre skibe, nemlig Celebrity Reflection, Constellation og Equinox.

Sidstnævnte tager en ekstra dag på havet i stedet for et døgn i Istanbul. Constellation sløjfer hele fire overnatninger i Istanbul, men fastholder dog anløb og dagture. I det ny program anløbes Kreta i stedet for.

I den officielle forklaring siger rederiet: ”Vi vil fortsætte med at følge udviklingen tæt og har informeret vore agenter og krydstogtpassagerer om situationen. Vore passagerers sikkerhed vil altid være det første, der er i vore tanker.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz