Halv pris på krydstogt

Vision_of_the_seas_nassauCRUISE: Januar er åbenbart flyselskabers og krydstogsrederiers godgørende måneder, eller også trænger salget til at få et ordenligt pift. I denne weekend gælder det Royal Caribbean med fortsættelse til i dag mandag.

En prisnedsættelse med halvdelen er noget, der kan mærkes. Også selv om en stor del af prisen er skatter og afgifter, og de er ikke nedsat. Det er til gengæld også priserne for at bliver opgraderet til udvendig kahyt eller balkon.

Royal Caribbean startede worldwide med nedsættelse til halvdelen af selve krydstogtprisen på en stribe afgange i år fra Rom og Venedig med mellemklasse skibene (godt 2.000 passagerer) som Vision of the Seas, Rhapsody og Jewel. Billigste tilbud kommer ned på 4.795 kr. for en uge i indvendig kahyt.

Andre krydstogtselskaber, som for eksempel Norwegian, har valgt at give stort set samme rabat gennem gratis ydelser på skibene med drikkepenge, specialrestaurant adgang, internet og udflugter.

Royal Caribbeans 50 procent tilbud løber til og med i dag mandag. I går sagde man på ferieudstillingen i Forum hos My Travel, at der havde været et klart stigende salg hos selskabet.