Happening på kendt hotel

crowne plaza hotel copenhagen towersHOTELLER: Partiet Venstre havde i går lejet en facade på Crowne Plaza-hotellet i Ørestad – her hang et kæmpe banner med en lang rød Pinocchio-næse som hentydning til, at regeringspartierne, efter Venstres mening, har brudt mange valgløfter. Det var netop på dette hotel, at den nuværende regeringsaftale kom på plads.

”Vi havde i går bare udlejet facaden til en outdoor happening. Vi havde ikke været involveret i godkendelse af teksten på banneret. En kunde som Venstre vil ikke komme med ytringer der f.eks. er lovstridige – så det blander vi os ikke i,” sagde koncernchef Allan Agerholm fra BC Hospitality Group, der bl.a. ejer Crowne Plaza-hotellet og Bella Center.

Allan Agerholm ønsker ikke at oplyse prisen for leje af hotellets facade, men tilføjer at det ikke før er sket, at en ekstern kunde har lejet facaden.

De enorme bannere hang kun i går på hotellets facade. På bannerne opremsede Venstre en række løfter, partiet mener regeringen siden er løbet fra, skriver TV2.dk

Det nuværende regeringsgrundlag mellem Socialdemokraterne, SF og de radikale fra 2011 blev forhandlet på plads på netop Crowne Plaza.

Der skal senest være valg til Folketinget 14. september, derfor er mange partier stadig mere aktive for at synliggøre sig overfor vælgerne.