Harry og Bahnsens afløser klar

Kæmpeunderskud, IC4-fadæsen og besparelser på omkring en milliard kroner giver ændret stil, tone og indhold i DSBs reklamer.

“Vi har et stort behov for at genvinde danskernes tillid og så skal man have en ydmyg tilgang til de ting, vi kommunikerer. Derfor nævner vi mere om, hvad vores rolle og formål er, end at vi vil sælge billetter,” siger kommunikationsdirektør Jakob Høyer ifølge b.dk.

DSB spenderer ikke lige så mange penge, som da Harry & Bahnsen var på banen. Målet er ifølge adm. direktør Jesper Lok, at budgettet bliver reduceret med 25% procent.

Erkendelse er omdrejningspunktet og her fortæller DSB, at de vil koncentrere sig om at skabe sammenhæng i Danmark og holde løfter og leverancer.

Da Harry og Bahnsen blev introduceret, var det for at gøre op med DSBs etat-image. Man ville tættere på folket, og det er lykkedes. Nu går man i en helt anden retning, hvor det handler om at skabe forståelse og kendskab til, hvad der i virkeligheden er DSBs formål – nemlig at skabe sammenhæng.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.