Henrik Neelmeyer ny direktør på Egeskov

Greve Michael Ahlefeldt har fra 1. juli ansat 48-årige Henrik Neelmeyer (foto) i nyoprettet stilling som direktør. Neelmeyer har i nogle måneder været konsulent på Egeskov.

 

Egeskovs nye direktør får domicil på Egeskov, der også har forretningsområder inden for bl.a. land- og skovbrug. Neelmeyer skal arbejde med alle Egeskovs forretningsområder.

 

”Direktørstillingen oprettes bl.a. for at styrke den forretningsmæssige udvikling af Egeskov,” siger Michael Ahlefeldt og tilføjer: ”Jeg har længe ønsket mere tid til kreativ udvikling af Egeskov. Med den nye direktør får jeg mere tid til det.”

 

Henrik Neelmeyer har en MBA fra AVT-Business School, formand for VL Gruppe 59 og Danmarks Skiforbund.

 

Blot et år efter Henrik Neelmeyer i 2009, blev salgsdirektør for færøske Smyril Line, stoppede han med udgangen af oktober sidste år. Det færøske rederi ville samle sin direktion på Færøerne.

 
”Nu kigger jeg efter nye muligheder i rejse- og hotelbranchen,” sagde han i oktober sidste år til takeoff.dk
Han var tidligere adm. direktør for Spies og Krone Rejser – og blev i november 2009 salgsdirektør for Smyril Line, der året rundt sejler med det gode skib Norröna mellem Danmark, Færøerne og Island.

 

Henrik Neelmeyer har en MBA – men som mange andre var hans entre i rejsebranchen Spies’ guideskole.

”Men jeg nåede aldrig at blive guide, jeg blev tiltrukket af Spies’ salgsafdeling,” siger Henrik Neelmeyer. Gennem sine 17 år hos Spies havde han flere stillinger, bl.a. som adm. direktør, til han forlod rejsebureauet i 2001. 

Da Airtours overtog Spies-koncernen, kom Neelmeyer til Radisson SAS’ interne reklamebureau ”Creative Corner.”

 

I 2004 blev han medejer af og adm. direktør for Krone Rejser. Og efter Krone Rejser blev han i år direktør i Institut for Selskabsledelse.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten