Her tager danskerne hen i julen

Bangkok, London og Phuket er de rejsemål, der står øverst på listen over danskernes flydestinationer i julen. Det viser en analyse fra momondo.dk.

“Selv om det typisk er dyrere at rejse væk i julen på grund af den store efterspørgsel, er der mange, som benytter feriedagene til at få sig et afbræk fra vinterkulden. Bangkok byder på solgaranti og storbyaktiviteter, og samtidig skal man ikke rejse langt for at finde fantastiske strande,” siger Lasse Skole Hansen, momondos danske presse­ansvarlige.

Også den vietnamesiske storby Ho Chi Minh er med blandt danskernes topsøgninger.

Analyse viser også, at Phuket ligger på en tredjeplads over danskernes mest søgte destinationer, og dermed er der i alt tre asiatiske destinationer på toplisten, der også rummer London og Paris. Desuden er der amerikanske rejsemål på toplisten. Både New York og Miami hitter hos danskerne.

Top 10 ser således ud: 1) Bangkok, 2) London, 3) Phuket, 4) Dubai, 5) New York, 6) Malaga, 7) Las Palmas, 8) Paris, 9) Miami, 10) Ho Chi Minh.

Julerejser går som varmt brød

Riga har Europas billigste juleshopping

Nu sælges de sidste sol-rejser til julen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.