Hertz sænker aldersgrænsen

Det gælder for det nye tiltag, ’Hertz Students’, som gælder for det meste af Europa, og hvor kunderne kan være ned til 19 år, hvis de har haft kørekort i mindst et år og samtidig er i besiddelse af et gyldigt studiekort, skriver epn.dk.

 

Selv om aldersgrænsen hidtil har været 21 år for at sikre, at kunderne havde en vis erfaring, er man ifølge Kasper Østervig, distribution channel manager hos Hertz, ikke nervøse for, at den nedsatte aldersgrænse vil medføre flere uheld

 

Det konkurrerende selskab, Avis, har ikke et tilsvarende tilbud til de unge, men ifølge  country manager  Philip Schack er tiden måske inde til at udvide det potentielle marked, selv om man kan være nervøs for, om 19-årige har en tilstrækkelig erfaring som bilister.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.