Tempo by Hilton er kædens nyeste varemærke, der nu begynder sin entre i USA. PR-foto fra Hilton.

Hilton klar med nyt varemærke

Tempo by Hilton er et nyt varemærke i Hilton-koncernen; det starter med 30 hoteller i USA og har yderligere 30 i støbeskeen.

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser.

Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen.

Ifølge Hilton er Tempo by Hilton et nyt fire til fem-stjernet livsstils varemærke med stor fokus på bæredygtighed og rettet mod hvad hotelkoncernen beskriver som ”moderne achievers, der søger en hoteloplevelse tilpasset deres ambitionsniveau.”

Tempo skal tilbyde sine gæster et gennemtænkt design der afspejler gæsternes ambitioner. I forbindelse med introduktionen af Tempo har Hilton indledt samarbejde med en række livsstilsvaremærker, der skal øge brandets synlighed.

Hilton vil begynde at rulle Tempo-varemærket ud i år via i første omgang 30 hoteller i foreløbig USA. Hotellerne kommer i blandt andet New York, Maui, Boston, Los Angeles, Lexington, Nashville, San Diego, Charlotte, Washington D.C., Houston og Atlanta, oplyser Hilton og tilføjer, at der er yderligere 30 Tempo-hoteller i pipelinen.

“Hilton har været på banen i over 100 år, Tempo by Hilton er det seneste eksempel på vores evne til at introducere nye produkter og nye varemærker – tilpasset de nye ønsker fra vores kunder, der efterspørger nyskabelser og forandringer,” lyder det fra Hilton.

Hilton-kæden har beregnet er der i første omgang er et potentiale på mindst 10.000 gæster i ”nabolaget” til det nye Tempo-koncept. Hertil kommer tilrejsende gæster.

100 år med Hilton
Hilton-koncernen markerede i øvrigt sit 100 års jubilæum.

Det første Hilton-hotel åbnede tilbage i 1919, året efter afslutningen af Første Verdenskrig, da Conrad Hilton købte et beskedent hotel i den lille by Cisco i Texas.

Hilton-koncernen har gennem årene haft tre milliarder gæster og beskæftiget ti millioner medarbejdere. I alt er Hilton på vej med yderligere 2.300 hoteller de kommende år. Alene det seneste år har Hilton åbnet tre nye brands: Motto by Hilton, Signia Hilton og LXR.

Relaterede artikler:

Hilton nærmer sig Færøerne

Nyt Hilton-hotel i København i farezonen

100 år med Hilton