Hilton sælger Waldorf Astoria

waldorf-astoriaBerømte Waldorf Astoria i New York er solgt til et kinesisk forsikringsselskab for 1,95 milliarder dollars – 11,5 milliarder kroner.

Conrad N. Hilton overtog det ikoniske luksushotel for 65 år siden og i går, mandag, kunne Hilton Worldwide orientere om salget til Anbang Insurance Group. Hilton vil fortsat stå for driften de kommende 100 år i et ’strategisk partnerskab’ med det Beijing-baserede forsikringsselskab.

Waldorf Astoria skal gennemgå en større renovation for at bringe hotellet op på sin ’historiske storhed’, hedder det i en fælles udtalelse fra Hilton og Anbang.

Waldorf Astoria er flagskibet for Hiltons 27 luksushoteller verden over. Det åbnede i 1893 i mangemillionæren William Waldorf Astors palæ på fifth avenue. Waldorfs fætter John Jacob Astor IV, indrettede hotellet nogle få år senere lige ved siden af. Hotellet gik til under forbudstiden og blev revet ned i 1929, og gav plads til Empire State Building.

Ifølge overleveringen blev den berømte Waldorf salat første gang lavet af maître d’hôtel på Waldorf Astoria i 1896.

Hotellet er hjemsted for restauranterne, hvor New Yorks elite spiser, som for eksempel Peacock Alley, Bull and Bear Prime Steakhouse og Oscar’s.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.