Historisk billige billetter til Australien

2019/08/defaultmain.jpg Australien_KænguruNu viser konsekvensen af priskrigen i luften sig for alvor med rekordbillige flybilletter fra København til Sydney på bare 5.530 kroner for en returbillet.

Det seneste pristjek fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, som udgiver Dansk Flyprisindex, viser, at prisfaldet på flybilletter til flere destinationer fortsætter grundet den øgede konkurrence og kapacitet i markedet.

I pristjekket indgår 10 europæiske og 10 oversøiske rejsemål, og ud over Sydney ligger en række andre destinationer på det laveste prisniveau nogensinde. Det gælder blandt andet: Bangkok (fra Billund) 3.501 kroner t/r, London (fra København) 278 kroner t/r, Berlin (fra Billund) 805 kroner t/r og Tokyo (fra Hamborg) 3.232 kroner t/r.

Dansk Flyprisindex for afrejseuge 20 viser, at gennemsnitsprisen ud af København, Billund og Hamborg til de 10 oversøiske rejsemål i prisindexet er den laveste i fem år.

“Jeg havde ikke forventet, at flypriserne til Australien ville komme under 6.000 kroner før tidligst i 2016, men nu ser vi en pris på nærmere 5.500 kroner, og det sker især som en konsekvens af konkurrencen fra flyselskaberne i Mellemøsten. En konkurrence, som kun bliver forstærket i løbet af 2016, når Emirates øger kapaciteten ud af Københavns Lufthavn,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex: Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien. Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesborg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.