Horesta satte pris på stor hotelkæde

Henning Arp-Hansen modtog i går Horesta’s MARIA-pris, foto: Chris Campbell for Horesta.

Henning Arp-Hansen modtog i går Horesta’s MARIA-pris, foto: Chris Campbell for Horesta.

HOTELLER: Statsministeren var blandt talerne ved Horestas Årsdag i går; Lars Løkke Rasmussen gav detaljer fra samtale onsdag med USA’s kommende præsident – Horesta gav særpris til stor dansk hotelkæde.

Hotel- og restaurationsbranchens arbejdsgiverforening havde atter sat alle sejl til, da Horesta i går i Øksnehallen i København havde sin årsdag – den havde tiltrukket 500 deltagere, 200 festede i aftes.

Det viser noget om Horestas position, at foreningen kan få hele to ministre til at holde indlæg, endda statsministeren. Hertil kom skatteministeren.

Lars Løkke Rasmussen var god til skæve kommentarer om hans regerings måske truede position. Han sagde bl.a.: ”I næste måned skal jeg, eller i hvert fald den danske statsminister, på besøg i Kina,” hvilket fik forsamlingen til at grine.

Statsministeren tilføjede: ”Der er ca. 270.000 udlændinge i Danmark, her af arbejder omkring ti procent hos Horestas medlemmer. Tak, det er flot – men husk nu at omsætte praktikpladser til jobs.”

Horestas adm. direktør, Katia Knipschildt Østergaard, spurgte bl.a. statsministeren om hans ca. ti minutter lange samtale i onsdags med Donald Trump, USA’s kommende præsident.

”Det var en fantastisk samtale. Donald Trump fortalte at han har været i Danmark,” sagde statsministeren, der også fortalte, at han havde mindet Donald Trump om sine danske forbindelser.

Den danske jazzmusiker Kai Ewans skrev ét hit: ”Det bli’r aldrig det samme igen,” sagde Danmarks statsminister.

USAs nyvalgte præsident Donald Trump har en dansk forbindelse i sin familie. Statsministeren sagde bl.a.:

”Det bliver spændende at møde Trump. Hans søns svigermorfar var Kai Ewans. Donald Trumps svigerdatter, Vanessa Trump, hedder Kai til mellemnavn. Hun er gift med Trumps søn, Donald Trump Jr.”

Hotelformand fik Horesta’s markedsføringspris

Vanen tro uddelte Horesta for 5. gang sin markedsføringspris, MARIA, og i år gik den til Henning Arp-Hansen, formand for Arp-Hansen Hotel Group, for hans indsats for det danske hotelmarked.

Horestas formand, Jens Zimmer Christensen, hyldede Arp-Hansens bestyrelsesformand Henning Arp-Hansen, der er formand for Danmarks hurtigst voksende hotelkæde, Arp-Hansen Hotel Group. Han har en stor del af æren for den positive udvikling på det københavnske hotelmarked.

Hvert år hylder Horesta personer, som har gjort stor indsats for at markedsføre Danmark med MARIA-prisen. MARIA står for Marketing Award Raising International Awareness.

Københavns største hotelkæde åbner næste år sit første hostel i Nyropsgade i København, tæt ved Vesterport Station med 280 værelser med bad og toilet, og ca. 1.000 senge.

”Vi får byens bedste hostel, et produkt der passer med de stadig flere lavprisruter til Københavns Lufthavn”, siger hotelkædens koncernchef, Dorte Krak.

”Bygningen skal ikke være Arp-Hansens tredje 2-stjernede Wake Up-hotel i København. Vi kigger på hostel-segmentet. Det er ikke bare for unge, men for mennesker i alle kategorier, også for familier med børn. Vi vil skabe Københavns bedste hostel,” sagde Dorte Krak for nylig til standby.dk

Arp-Hansens første hostel åbner i Nyropsgade i sommeren 2017 med 280 værelser og får 1.000 senge fordelt på værelser med op til otte senge, alle med bad og toilet.

Arp-Hansen kommende projekter tæller åbningen af det første hotel i Aarhus i slutningen af næste år med 312 værelser. Samlet har Arp-Hansen gruppens 12 hoteller ca. 3.500 hotelværelser, over 20 pct. af hovedstadens kapacitet.

Standby.dk bringer på mandag flere reaktioner og nyheder fra Horestas årsdag.