Horestas formand fylder 70 år

Jens Zimmer Christensen.

Hoteldirektør og ejer af Hotel Maritime Jens Zimmer Christensen, fylder 70 år den 7. juli. Han har siden 1993 drevet Hotel Maritime i København og har siden 2009 været formand for Horesta.

Oprindeligt er Jens Zimmer Christensen shippinguddannet i Weco Shipping/Dannebrog Rederi i København. Det førte til udstationeringer i både Australien, USA og senere i Hong Kong, hvor han i fem år var leder af Weco-Shipping HK Ltd.

I 1980 vendte han hjem til København, hvor han i 1980’erne havde en række direktørposter i rederibranchen hos Copenhagen Reefers, Dannebrog Rederi og Mercandia Holding. Han forlod i 1993 rederierne til fordel for et andet stort væksterhverv, hotelbranchen.

Jens Zimmer Christensen bestrider ud over formandsposten i Horesta en lang række tillidshverv, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Dansk Arbejdsgiverforening og den europæiske hotelorganisation, HOTREC. Desuden er han bestyrelsesmedlem i en række fonde og udpeget til sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten. Ved årsskiftet overtager han endvidere formandsposten i den europæiske hotelklassifikation, Hotel Stars Union.

Han bor på Østerbro i København med sin hustru, Inge og har en datter, Katharina, og to børnebørn.

Fødselsdagen markeres med en reception i Hortesta den 7. september kl. 15 – 17.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.