Horestas formand fylder 70 år

Jens Zimmer Christensen.

Hoteldirektør og ejer af Hotel Maritime Jens Zimmer Christensen, fylder 70 år den 7. juli. Han har siden 1993 drevet Hotel Maritime i København og har siden 2009 været formand for Horesta.

Oprindeligt er Jens Zimmer Christensen shippinguddannet i Weco Shipping/Dannebrog Rederi i København. Det førte til udstationeringer i både Australien, USA og senere i Hong Kong, hvor han i fem år var leder af Weco-Shipping HK Ltd.

I 1980 vendte han hjem til København, hvor han i 1980’erne havde en række direktørposter i rederibranchen hos Copenhagen Reefers, Dannebrog Rederi og Mercandia Holding. Han forlod i 1993 rederierne til fordel for et andet stort væksterhverv, hotelbranchen.

Jens Zimmer Christensen bestrider ud over formandsposten i Horesta en lang række tillidshverv, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Dansk Arbejdsgiverforening og den europæiske hotelorganisation, HOTREC. Desuden er han bestyrelsesmedlem i en række fonde og udpeget til sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten. Ved årsskiftet overtager han endvidere formandsposten i den europæiske hotelklassifikation, Hotel Stars Union.

Han bor på Østerbro i København med sin hustru, Inge og har en datter, Katharina, og to børnebørn.

Fødselsdagen markeres med en reception i Hortesta den 7. september kl. 15 – 17.