Hotelbranchen tog godt imod ledige akademikere

help@head hotelHOTELLER: Foreløbig har halvdelen af de 26 ledige akademikere på fem ugers intensivt kursus om hotelbranchen fået job på københavnske hoteller eller er kommet i praktikordning. Der kommer nyt kursus til januar.

Bag kurset “Vejen ind i hotelbranchen,” stod Københavns Kommune og konsulentfirmaet Help@Head, som ejes af Henning Kaae Glarvig og Julie Platz, der efter det første kursus kom til vejs ende tidligere på måneden og siger til standby.dk:

“Det har været en fornøjelse at mærke den lyst og vilje til samarbejde fra alle sider. Vores samarbejde med Hotel Phoenix og Quality Airport Hotel Dan om workshops gav forløbet perfekt afrunding og viste, at dette er vejen frem når det næste hold starter.”

”Status lige nu – blot ti dage efter kurset endte og kursisterne kunne møde hotelbranchen ved job-workshop – er, at halvdelen af de 26 kandidater har fået tilbudt fodfæste i hotelbranchen gennem ordinære jobs eller i praktikforløb,” siger Henning Glarvig.

Hoteller som indtil nu har ansat en eller flere af kursets kandidater er Hotel d’Angleterre, Nordic Choice Hotels – Skt. Petri, First Hotel Copenhagen og ikke mindst Crowne Plaza. Derudover er der yderligere fem tilsagn – men her er papirerne endnu ikke på plads.

Kursisterne har evalueret kurset, hvor de fik undervisning i en lang række områder indenfor hotelbranchen. På en skala fra 1 til 10, hvor 10 er perfekt, scorede kurset 8 på spørgsmålet, om det har givet god forståelse, indsigt og kendskab til hotel- og turistbranchen. Den overordnede tilfredshed med kurset scorede 7.