Brian Madsen er fra 1. august ny administrerende direktør for Feriepartner Hvide Sande, der udlejer 380 sommerhuse og ferielejligheder. PR-foto.

Hoteldirektør chef for feriehusudlejningsbureau

Få måneder efter Brian Madsen meddelte, at han stopper som direktør for Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing, er han klar til ny stilling. Nu skal han være direktør for Feriepartner Hvide Sande.

Feriepartner Hvide Sande er et feriehusudlejningsbureau i Hvide Sande med cirka 380 sommerhuse og ferielejligheder og 12 medarbejdere.

Feriehusudlejningsbureauet skal have ny direktør, da den nuværende, Lykke Høj, er blevet erhvervsdirektør i Ringkøbing Skjerns Erhvervsråd, oplyses det i en pressemeddelelse.

Hendes afløser er et kendt ansigt i lokalområdet på den jyske vestkyst, hoteldirektør på Hotel Fjordgaarden, 42-årige Brian Madsen, der tiltræder 1. august.

Inden han i 2014 blev direktør for Hotel Fjordgaarden, var Brian Madsen gennem 12 år hos Beach Bowl. Først som køkkenchef, siden stod han for opstart og drift af Søndervig Fitness, inden han blev souschef i Beach Bowl.

Hotel Fjordgaarden, der med sine 98 værelser regnes for det vist nok største hotel på den jyske vestkyst, er de senere år blevet et efterspurgt kurbad- og konferencehotel med blandt andet gastronomi på højt niveau. Hotellet ejes Stubkjær-familien og bestyrelsesformand, Martin Stubkjær Maller, fungerer som midlertidig administrerende direktør til en ny hoteldirektør er fundet.

Vækstambitioner
I pressemeddelelsen siger Brian Madsen: ”Da jeg blev tilbudt jobbet som direktør for Feriepartner i Hvide Sande, var der ikke langt fra tanke til handling. Denne mulighed var fantastisk og lige noget, jeg kunne se mig selv i.

Jeg har altid arbejdet i servicebranchen, og lever og ånder for at give folk en god oplevelse. Hos Feriepartner glæder jeg mig til både at pleje de mere langvarige relationer med husejerne og samtidig give feriegæsterne en fantastisk ferieoplevelse på vestkysten.

Og så har Feriepartner Hvide Sande vækstambitioner, som jeg personligt ser som et stort drive,” siger Brian Madsen.

Hvis jeg skulle lave noget andet, så var det nu
Brian Madsen oplyste i februar, at han stopper som direktør for Hotel Fjordgaarden. Som led i hans farvel, trak han sig fra sine poster i bestyrelserne for HORESTA Midtjylland og Small Danish Hotels.

Til STANDBY.DK sagde Brian Madsen i februar: ”Ejerne har de seneste år investeret 50 millioner kroner i hotellet. Fjordgaarden er ikke bare et provinshotel, der er virkelig lagt i støbeskeen til at det skal blive et af Danmarks førende kurbadshoteller.”

Han tilføjede, at han selv havde opsagt sin stilling, ”uden at tænke over, hvad jeg så skal. Jeg har bare valgt at prioritere anderledes fremadrettet, og hvis jeg skulle lave noget andet, så var det nu.”

Fremtiden ligger åben, jeg er ikke branchetræt, jeg trænger bare til at få noget ny strøm på batterierne. Jeg ved ikke hvad, jeg skal, indtil videre tager jeg det roligt. Men hvis nogen har noget spændende, så…”

Relaterede artikler:

Kendt hoteldirektør opsiger sin stilling

Dansk hotelkæde klar med ny direktør

Dansker bliver direktør for nyt boutiquehotel i USA