Norske Helene Hallre bliver ansvarlig for Radisson Hotel Group i Danmark, Sverige og Island – hun beholder sit nuværende job som chef for de to Radisson-hoteller i Aarhus. PR-foto.

Aarhus-hoteldirektør ny regionschef i hotelkæde

Norske Helene Hallre bliver regionschef for Radisson Hotel Group i Danmark, Sverige og Island. Hun beholder sit nuværende job som direktør for kædens to hoteller i Aarhus.

Som ny regionschef skal Helene Hallre støtte Radisson-hotellerne i Danmark, Sverige og Island i implementeringen af Radisson-gruppens femårsplan på de tre nordiske.

Hun skal også arbejde med udviklingen af eksisterende talenter samt rekruttering af nye, skriver Radisson i en pressemeddelelse.

I den siger Helene Hallre: ”Jeg er meget glad for at få ansvaret for Radisson Hotel Group i de tre lande. Radisson har i høj grad bidraget til, hvordan jeg er vokset og har udviklet mig i branchen. Dels gennem mine forskellige roller, men primært gennem de mennesker, jeg har mødt, de teams jeg har arbejdet med, bredden i hotelbranchen og så videre.”

Helene Hallre erstatter den tidligere regionschef, Daniel Kraft, der har fået nyt job uden for Radisson.

Også været direktør for kædens mest berømte hotel i Danmark
Helene Hallre startede hos Radisson Hotel Group i 2005 på Radisson Blu Plaza Oslo, et af Norges største hoteller, som ansvarlig for møder og arrangementer. I 2010 blev hun hotellets F&B service manager på samme hotel. Hun har efterfølgende haft flere stillinger inden for mad, drikke og hotelledelse.

I 2015 blev hun F&B manager på Radisson Collection Royal i København, og i 2016 hotellets direktør.

Der er syv Radisson-hoteller i Danmark; to i København: Radisson Collection Royal Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel samt ved Københavns Lufthavn også Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel.

Der er ligeledes to i Aarhus: Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og Radisson Red Aarhus. Der er Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg samt Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg.

Fortsat cluster manager i Aarhus
Trods sin nye rolle som regionschef for de tre nordiske lande, beholder Helene Hallre sit nuværende job siden 2017 som direktør for Radisson Blu Scandinavia Aarhus. Hun blev også direktør for Radisson Red, det første nordiske Red-hotel, der åbnede i Aarhus i 2020.

Helene Hallre forbliver som såkaldt cluster general manager for begge Radisson-hoteller i Aarhus, oplyses det.

Om udnævnelsen af Helene Hallre til chef for Radisson i Danmark, Sverige og Island, siger Tom Flanagan Karttunen, direktør for Nord- og Vesteuropa i Radisson Hotel Group: ”Helene er passioneret og god til at tænke ud af boksen. Hun leder hele tiden efter måder at forbedre kundeoplevelsen på sine hoteller. Jeg er overbevist om, at hun vil bidrage med innovative ideer i sin nye stilling.”

Radisson Hotel Group er en af verdens store hotelkoncerner med ni hotelbrands og over 1.700 hoteller i drift eller under udvikling i 120 lande.

Radisson Hotel Groups portefølje omfatter Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson og Prizeotel.

 

Relaterede artikler:

Endnu en hotelkæde skifter til Dansk Erhverv

Ny hoteldirektør på Rådhuspladsen

“Det man ser på hotellet genspejler Aarhus”