Karina Living bliver fra næste måned direktør for Arp-Hansen-hotellet The Square, der næste år har 20-års jubilæum. PR-foto: Arp-Hansen Hotel Group.

Ny hoteldirektør på Rådhuspladsen

Fra starten af december bliver Karina Living ny direktør for The Square, Arp-Hansen-hotellet på Rådhuspladsen i København. Hun kommer fra stilling som direktør på hotel, der skifter operatør.

På firestjernede The Square med 268 værelser på Rådhuspladsen i København afløser 52-årige Karina Living hotellets direktør siden 2009, Jens Wittendorff. Han har efter 25 år hos Arp-Hansen Hotel Group opsagt sin stilling for at flytte til Italien.

MBA-udannede Karina Living kommer til Rådhuspladsen efter hun i marts i år blev general manager for Zleep Hotel Høje Taastrup. Hotellet skifter fra starten af det nye år operatør og skal drives af norske Thon Hotels under navnet Thon Partner Hotel Høje Taastrup.

Koncernledelsen i Arp-Hansen Hotel Group, der tæller 11 hoteller og to hostels i København samt et hotel i Aarhus, skriver om nyansættelsen af Karina Living:

”Det er med stor glæde, at vi fra 5. december byder velkommen til The Square’s nye hoteldirektør, Karina Living. Med en baggrund i firmaer som Absalon Hotel Group, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Zleep Hotels, kommer Karina med en solid erfaring inden for hotelbranchen med et gæste- og menneskeorienteret fokus. Arp-Hansen Hotel Group glæder sig meget til at få Karina med på holdet.”

”En hel unik mulighed”
I meddelelsen fra Arp-Hansen siger Karina Living:

”Jeg har i hele min karriere fulgt Arp-Hansen-kæden med respekt for udvikling, strategi, resultater, medarbejdere og ikke mindst kultur.

At blive en del af Københavns største hotelkæde som direktør for The Square, er for mig en helt unik mulighed. Jeg glæder mig til sammen med hotellets medarbejdere at overtage efter Jens (Wittendorff, red.). Og til at bidrage med min erfaring og ledelse med masser af energi og passion, fokus på mennesker og kultur med tillid og nærvær,” siger Karina Living.

Ville have været flyveleder
Karina Living drømte i sin tid om at blive flyveleder, men blev i stedet elev hos familieejede, københavnske Absalon Hotel Group (Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen), hvor hun nåede at fejre 25-års jubilæum.

Efter elevtiden blev hun receptionist, så receptionschef, derefter hotelchef inden hun i 2010 fik udnævnelsen som driftsdirektør for Absalon Hotel Group – i samme periode gennemførte hun den krævende MBA-uddannelse.

Karina Living blev headhuntet til at stå i spidsen for det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels. Men så kom coronakrisen og hendes stilling blev nedlagt.

Hun kom efter en afstikker til ejendomsselskabet SquareMeterAps som nævnt til Zleep-hotellet i Høje Taastrup, og nu fortsætter karrieren på Danmarks nok fineste hoteladresse, Rådhuspladsen i København og Københavns største hotelkæde, Arp-Hansen.

 

Relaterede artikler:

Udenlandsk hotelkæde rykker ind i Danmark

Kompensationspakker gav overskud til Arp-Hansen

Direktør klar til største hotel i Københavns Lufthavn