Fra JW Marriott Masai Mara Lodge i Kenya, her er det Fig Tree Lounge. PR-foto.

Hotelgigant tilbyder teltovernatning til 10.000 kroner

Marriott, verdens største hotelkoncern, gør sit indtog på luksussafarimarkedet med åbningen af JW Marriott Masai Mara Lodge i Kenya. I lodgen kan gæsterne overnatte i 20 highened-telte.

JW Marriott er et af de 31. varemærker i Marriott International med foreløbig 8.300 hoteller og resorts i 138 lande og territorier verden over. Marriotts bonusprogram, Marriott Bonvoy, har passeret 177 millioner medlemmer.

Nu har Marriott netop åbnet den luksuriøse JW Marriott Masai Mara Lodge i det sydvestlige Kenya i Masai Mara National Reserve – dermed gør Marriott sin entre på luksussafari-segmentet, oplyses det i en pressemeddelelse.

Prisen for en overnatning på JW Marriott Masai Mara Lodge koster per person fra 1.450 dollars, over 10.000 kroner – med i prisen er fuld forplejning. Gæsterne skal være mindst seks år, oplyses det.

Lodgen, der ligger en halv times kørsel fra Keekorok Airstrip, giver blandt andet sine gæster mulighed for at se nationalparkens vilde dyr, herunder de såkaldte ”Big Five,” løver, leoparder, bøfler, næsehorn og elefanter.

20 telte
Gæsterne overnatter i lodgens 20 telte, der er pool, spa, yoga, en stor fælles lounge og udsigt til floden Talek, som mange dyr besøger.

Lodgen har fokus på bæredygtighed, også når det gælder maden. Ligeledes er der så mange lokale ansatte som muligt, der er således fokus på at tilbyde interesserede lokale indførsel i hospitality-branchen, oplyser Marriott. Ligeledes har lodgen et ønske om at styrke og bevare det lokale dyreliv og natur, det sker gennem en række bæredygtighedsprogrammer.

Lodgen ligger på land udlagt til turismeformål og hvor dyrene og naturen generes mindst muligt. Byggeriet af lodgen er sket så bæredygtigt som muligt med brug af lokale håndværkere og materialer. I forbindelse med opførelsen af lodgen er der anlagt veje, skaffet strøm og rent drikkevand, som også de lokale kan have glæde af, hedder det.

Ligeledes har lodgen fokus på affaldssortering og genbrug ligesom den støtter lokale projekter som The Mara Elephant Project og The Mara Protector Conservation Programme.

 

Relaterede artikler:

Marriott får grønt lys til at overtage hotelkæde

Stort dansk rejsebureau sender Jettime til Kenya

Nye Marriott-hoteller klar i København til efteråret