Golf Hotel Viborg, der nu bliver en del af Danske Hoteller, har 134 værelser samt konferencefaciliteter ud til Viborgs søer. Foto: VisitViborg.

Hotelhandel til 81 millioner kroner

Sammenslutningen Danske Hoteller har købt Golf Hotel Viborg for 81 millioner kroner. Dermed har Danske Hoteller 21 medlemmer.

Golf Hotel Viborg fortsætter uændret efter købet, men bliver en del af hotelkæden Danske Hotellers 21 hoteller. Den danske hotelkoncern Danske Hoteller overtager Golf Hotel Viborg og hotellets bygninger og drift fra 1. november, oplyser Danske Hoteller i en pressemeddelelse.

Golf Hotel Viborg ejes i dag af Marchl Holding, som ejes af Karl Ludwig Marchl. Aftalen om salget er netop offentliggjort for hotellets medarbejdere og aktionærerne i Danske Hoteller og Dansk OTC.

”For mig er der tale om et generationsskifte, jeg er glad for at afhænde til en køber, som dels er en betydelig aktør på det danske hotelmarked i provinsen, dels har et stærkt koncept, hvor det lokale islæt og brand er bærende i forretningen,” siger Golf Hotel Viborgs nuværende ejer, direktør Karl Ludwig Marchl.

”Meget veldrevet hotel og konferencecenter”
”Vi er glade for at overtage Golf Hotel Viborg. Det er et meget veldrevet hotel og konferencecenter, og det passer perfekt ind i den portefølje af nu 21 hoteller i provinsen, som ejes og drives af Danske Hoteller,” siger formanden for bestyrelsen i Danske Hoteller, Erik Sophus Falck og tilføjer:

”Golf Hotel Viborg får fortsat egen lokal ledelse, som skal bevare og udvikle forankringen i Viborg og regionen, men som også kan få forretningsmæssig glæde af at være en del af en større hotelkæde.”

Danske Hoteller blev etableret for over 25 år siden og ejer og driver med Golf Hotel Viborg 21 hoteller i provinsen med mere end 1.300 værelser og en årlig omsætning på over 250 millioner kroner.

Golf Hotel Viborg har 134 værelser samt konferencefaciliteter med beliggenhed ud til Viborgs søer.

Relaterede artikler:

Viborg får hidtil største hotel

Hotelkæde skal bruge millionbeløb

Kendt dansk hotel forlader Best Western