Hotelkæde får flere værelser

0

avenue hotel københavnTURISME: Voksende københavnsk boutique-hotelkæde søger byggetilladelser til i alt 24 flere værelser i hotel i København og nyindkøbt hotel på Frederiksberg. Kædens omsætning blev sidste år 15 pct. over budgettet.

Den 1. februar overtager Brøchner Hotels for anslået op mod 60 mio. kr. et af Københavns første boutique-hoteller, Avenue, og har dermed fire hoteller med samlet 367 værelser. De andre er Astoria Hotel ved Hovedbanegården, Hotel Danmark ved Tivoli og kædens flagskib Hotel SP34, tæt på Rådhuspladsen.

Brøchner Hotels har søgt Frederiksberg Kommune om at måtte bygge yderligere 12 værelser på Avenue, oplyser kædens adm. direktør, Karim Nielsen, til standby.dk – hotellet har i dag 68 værelser.

Karim Nielsen siger, at Brøchner Hotels i nogle år har været i kontakt med de to familier bag Avenue Hotel om at overtage det. For otte måneder siden fik Brøchner henvendelse fra ejerne om at købe Avenue. Tidligere på ugen faldt aftalen på plads.

Brøchner Hotels indsætter fra næste måned Lene Larsen som ny direktør på Avenue. Hun har tidligere været hoteldirektør og er i dag ansvarlig for personale og konceptudvikling hos Brøchner Hotels.

”Vi vil opgradere Avenue Hotel fra de nuværende tre stjerner til fire plus – dermed bliver det på niveau som vores største hotel, SP34. Ud over ekstra værelser skal Avenue have en restaurant, hvilket koncept har vi endnu ikke besluttet,” siger Karim Nielsen. Han tilføjer, at en anden god ting ved Avenue Hotel er, at det råder over 25 parkeringspladser.

Også Brøchner-kædens Hotel Danmark ved Københavns Rådhus skal opgraderes. Ligeledes her har kæden søgt kommunen om tilladelse til at bygge 12 ekstra værelser samt en tagterrasse. ”Det bliver et super cool hotel, der også kommer op i kategorien fire plus,” siger Karim Nielsen.

Generelt er Karim Nielsen godt tilfreds med økonomien i Brøchner Hotels. ”Jeg tror de fleste hoteller i København havde et rigtig godt 2015. Brøchner Hotels havde et meget stærkt 2015. Vores omsætning på hoteldriften nåede 110 mio. kr., ca. 15 pct. højere end forventet. Vi har endnu ikke alle tal på plads for sidste år, men vi forventer et overskud på 50 pct. over det budgetterede,” siger han.

De tre Brøchner Hotels havde sidste år en gennemsnitlig belægningsprocent på 84. Mens flagskibet Hotel SP 34 har 70 pct. udlændinge som gæster er der flest danske gæster på hotellerne Astoria og Danmark.

”København er i denne tid et godt hotelmarked. Der er vundet mange kongresser og events til byen, der kommer flere city break-turister, krydstogtgæster er i byen nogle dage før og efter deres krydstogt og så er Københavns Lufthavn god til at tiltrække nye ruter,” siger Karim Nielsen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz