Hotelkæde forudser gæsterekord

0
Fra Arp-Hansen workshop ses fra venstre kædens koncerndirektør for bl.a. salg, Birthe Becker Schultz, Lone Flintegaard, ejer af incomingbureauet Robinson Scandinavia, samt key account manager i Tivoli, Christina Torlini.
Fra Arp-Hansen workshop ses fra venstre kædens koncerndirektør for bl.a. salg, Birthe Becker Schultz, Lone Flintegaard, ejer af incomingbureauet Robinson Scandinavia, samt key account manager i Tivoli, Christina Torlini.

TURISME: Københavns største hotelkæde regner i år for første gang med at komme over en mio. gæster. Kæden ser øget efterspørgsel på ”high end”-markedet – og opgraderer nu et af sine mest kendte hoteller.

Mens Arp-Hansen Hotel Group sidste år havde ca. 950.000 overnattende gæster, forventer hotelkædens koncerndirektør for salg, Birthe Becker Schultz, at tallet i år for første gang passerer en million.

Det sagde hun i går til standby.dk, da hovedstadens største hotelkæde havde sin årlige workshop for bl.a. incomingbureauer, erhvervsrejsebureauer og firmakunder. Sammenkomsten på Tivoli Hotel & Congress Center i København havde over 360 tilmeldte.

Arp-Hansen har i dag 11 hoteller i primært det centrale København. I starten af næste år åbner Arp-Hansen sit første hotel i Aarhus, et 2-stjernet Wakeup-hotel med 312 værelser.

Arp-Hansen har foreløbig 3.700 værelser og dermed over 20 pct. af hotelkapaciteten i København. Det næste projekt i København er åbningen i sommeren 2017 af kædens første hostel med 280 værelser og ca. 1.000 senge i Nyropsgade ved Vesterport Station.

Med sit hostel mangler Arp-Hansen nu nærmest kun at have en campingplads og et 5-stjernet hotel for dække hele spektret.

”Ha ha, vi har ingen planer om at åbne campingplads, og at have 5-stjenet hotel er ikke noget vi udelukker, men det er ikke et mål i sig selv og vil kræve den rette business-plan,” sagde Birthe Becker Schultz og tilføjede: ”Vi ser i stedet øget efterspørgsel efter de såkaldte ”executive” værelser.”

Birthe Becker Schultz fremhævede også, at Arp-Hansen med sit årlige bidrag på en mio. kr. er største bidragyder til Meeting Place Wonderful Copenhagen, der trækker konferencer til København. ”Disse konferencer kommer ikke af sig selv,” understregede hun.

Arp-Hansen får nu flere executive hotelværelser når kæden ombygger et af sine førende hoteller, 71 Nyhavn. Hotellet består af to bygninger, og den ene er netop nu lukket for omfattende renovering og opgradering.

”71 Nyhavn går fra i dag at have 150 værelser til fremover 130 når den ene bygning genåbner efter sommerferien. Denne bygning har i dag 84 værelser, men flere mindre værelser smækkes sammen, så den fremover har 64 – dermed bliver vi helt Angleterre-agtige og kan tiltrække en ny målgruppe,” sagde hotellets direktør, Signe Larsen Vazquez til standby.dk

Arp-Hansen vil også opgradere sine 48 executive-værelser på et af sine andre hoteller, Phoenix, ligesom hotelkæden får fitness-centre på netop Phoenix samt Imperial Hotel.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz