Hotelkæde mister Falconer Hotel

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference CenterHOTELLER: Et af Københavns kendte centrale hoteller skal have ny operatør – hvis bygningen skal fortsætte som hotel. Driften af hotellet og dets 164 værelser stopper med udgangen af næste år.
 
Hotelkæden Radisson Blu stopper 31. december 2016 som operatør af Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center på Frederiksberg, der har 140 små hotelværelser og 26 større juniorsuiter, erfarer standby.dk. ATP, der ejer bygningen, og den nuværende hoteloperatør kunne ikke enes om kontraktforlængelse.

Steen Gartmann, hotellets General Manager siden 2006, bekræfter standby.dk’s oplysninger og siger:

”Det er rigtigt, at der ikke kom forlængelse med ATP om lejeaftalen. Radisson Blu vil med samme gode service som i dag drive hotellet til udgangen af næste år. Vores over 50 dygtige, fastansatte medarbejdere er blevet informeret.”

Ifølge Ole Egholm, der bl.a. analyserer økonomien i hotelbranchen, omsatte Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i seneste tilgængelige regnskabsår, 2013, for 81 mio. kr. og fik overskud på fire mio. kr.

”Radisson Blu Falconer er et sundt og veldrevet hotel, der gennem årene har været god til at tjene penge. De seneste 10 år har det haft samlet overskud på 33 mio. kr. Det gør hotellet til det 11. bedste på listen i min årlige analyse over de hoteller som de sidste ti år har tjent flest penge. Listen toppes af Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, der tjent 352 mio. de seneste ti år,” sagde Ole Egholm i aftes til standby.dk

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center er ifølge egne oplysninger et af Danmarks største og mest alsidige hotel- og konferencecenter.

Hvad der skal ske med Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center når Radisson trækker sig vides ikke. En hotelbrancheekspert sagde i aftes til standby.dk, at ejeren, ATP, måske kan finde anden hoteloperatør – eller f.eks. omdanne hotelværelserne på det centrale Frederiksberg til ejerlejligheder.