Hotelnetværk for unge skal vokse

Danish Young Hospitality Professionals (DYHP), Danmarks første netværk for unge i hospitality branchen, blev stiftet for snart to år siden. Siden har foreningen fået støtte fra nogle af branchens store profiler og hoteller, medlemsvækst og flere events.

Ved generalforsamlingen blev det besluttet, at DYHP skal styrke sin størrelse yderligere ved at udvide aldersgrænserne. Det skal være talenter i alderen 18-35 år, der kan blive medlemmer.

DYHP tilbyder alle unge mulighed for gratis at deltage i deres første event, og de fleste hænger også ved derefter, for her bliver de unge mødt i øjenhøjde. Det handler om netværk og læring gennem venskab og åbent forum.

Bestyrelsen indfører en mentorordning for de 30-35-årige. De skal være med til at løfte opgaven om at forbedre kendskabet til branchen og de mange muligheder, den tilbyder, blandt de nye og helt unge i DYHP.

”Vi har oplevet enorm efterspørgsel blandt helt unge samt erfarne folk i branchen. Vi er derfor glade for, at vi med dette initiativ kan favne bredere samtidigt med, at vi understreger, at vi er en forening for unge i branchen. Jeg ser personligt frem til de kommende events, hvor både alders- og erfaringsdiversiteten vil kunne skabe nogle spændende diskussioner”, siger Emil Lindvang Bentsen, medstifter og bestyrelsesformand i DYHP.

Til generalforsamlingen kom der nye kræfter til bestyrelsen. Yasmin Holmsgaard, studerende ved CBS og aktivt medlem af DYHP’s arbejdsgruppe siden begyndelsen, indtræder i bestyrelsen og overtager rollen som ansvarlig for økonomi og medlemsstyring fra Andreas Milling. Camilla Larsen fra Arp-Hansen Hotel Group, Emil Lindvang Bentsen fra Nordic Hotel Consulting og Kristian Haaber fra Zleep Hotels bliver alle siddende i bestyrelsen. Afgående bestyrelsesmedlem, Andreas Milling, er medstifter af DYHP og fortsætter som aktivt medlem. Han er hotelchef på Hotel Søpark, Maribo.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.