Hotelnetværk for unge skal vokse

Danish Young Hospitality Professionals (DYHP), Danmarks første netværk for unge i hospitality branchen, blev stiftet for snart to år siden. Siden har foreningen fået støtte fra nogle af branchens store profiler og hoteller, medlemsvækst og flere events.

Ved generalforsamlingen blev det besluttet, at DYHP skal styrke sin størrelse yderligere ved at udvide aldersgrænserne. Det skal være talenter i alderen 18-35 år, der kan blive medlemmer.

DYHP tilbyder alle unge mulighed for gratis at deltage i deres første event, og de fleste hænger også ved derefter, for her bliver de unge mødt i øjenhøjde. Det handler om netværk og læring gennem venskab og åbent forum.

Bestyrelsen indfører en mentorordning for de 30-35-årige. De skal være med til at løfte opgaven om at forbedre kendskabet til branchen og de mange muligheder, den tilbyder, blandt de nye og helt unge i DYHP.

”Vi har oplevet enorm efterspørgsel blandt helt unge samt erfarne folk i branchen. Vi er derfor glade for, at vi med dette initiativ kan favne bredere samtidigt med, at vi understreger, at vi er en forening for unge i branchen. Jeg ser personligt frem til de kommende events, hvor både alders- og erfaringsdiversiteten vil kunne skabe nogle spændende diskussioner”, siger Emil Lindvang Bentsen, medstifter og bestyrelsesformand i DYHP.

Til generalforsamlingen kom der nye kræfter til bestyrelsen. Yasmin Holmsgaard, studerende ved CBS og aktivt medlem af DYHP’s arbejdsgruppe siden begyndelsen, indtræder i bestyrelsen og overtager rollen som ansvarlig for økonomi og medlemsstyring fra Andreas Milling. Camilla Larsen fra Arp-Hansen Hotel Group, Emil Lindvang Bentsen fra Nordic Hotel Consulting og Kristian Haaber fra Zleep Hotels bliver alle siddende i bestyrelsen. Afgående bestyrelsesmedlem, Andreas Milling, er medstifter af DYHP og fortsætter som aktivt medlem. Han er hotelchef på Hotel Søpark, Maribo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.