Hotelnyhed toppede med SAS på andenpladsen

Hotel Neptun 1VOR EGEN VERDEN: Den forløbne uge (22) fik igen kurven til at stige pænt på de to websites og for en gangs skyld var det ikke en luftfartsnyhed, der blev topscorer blandt 80.100 sidevisninger. Da SAS fik toiletproblemer til Kina var det næstmest læste nyhed.

Det er ikke nogen hemmelighed, at såvel standby.dk som takeoff.dk har mange luftfartsnyheder. Sådan må det være, når rejsebranchen er modtager, men vi bestræber os løbende på, at være meget andet og mere end luftfart. På en sådan måde, at hotelstoffet, krydstogter, turisme og ikke mindst personstof også får en væsentlig placering.

I den forløbne uge var det oven i købet en nyhed om, at det hotelselskab, som drev Hotel Neptun i København, gik fallit, der fik flest sidevisninger. Også fordi nyheden blev sat i forbindelse med First-kæden, som netop havde forladt Hotel Østerport.

På andenpladsen kom så igen en SAS-nyhed. Denne gang af negativ art med hotellås på en Airbus 340 mellem København og Beijing, som tilsyneladende ikke blev repareret, fordi man ikke selv ligger inde med reservedele af den art.

Top ti listen ser således ud, sorteret efter antal sidevisninger: 1. Konkurs i dansk hotelselskab, 2. SAS i toiletproblemer til Kina, 3. Bella Center i ny udgave, 4. Nej tak til russere på hoteller i Thailand, 5. Norwegian vokset med 450 procent, 6. Delta lun på helårsfly til NY fra København, 7. Eget soveværelse koster kassen (Israels premiereminister), 8. Brand om bord på cruise skib fra Royal Caribbean, 9. Aalborg lufthavn fejres, 10. De lykkelige forbrugere må endelig ikke komme noget til (kommentar).