Hotelrestaurant politianmeldt

Fødevarestyrelsens kontrolenhed politianmelder Restaurant Kyoto på Radisson Blu Scandinavia efter besøg sidste uge. To af hotellets fire restauranter fik en sur smiley og en bøde på 15.000 kr.

Restauranten, der er blevet meldt til politiet, er Radissons japanske spisested, Restaurant Kyoto, der serverer sushi og sashimi, skriver TV2.dk

Her fandt Fødevarestyrelsen et snavset køkken med skimmelsvamp, og da de tidligere havde indskærpet dette overfor restauranten, valgte kontrollanterne at anmelde spisestedet til politiet.

I kontrolrapporten fra besøget står bl.a.: “Virksomheden fremstår stadig snavset. I kroge og langs kanter på gulv i kølerum og i produktionslokale er der ansamlinger af snavs og fedt, ventilationsrist i kølerum fremstår med skimmel og bag inventar er der snavset og under og langs bordkanter er der ansamlinger af fedt.”

I Radisson-hotellets anden restaurant, Mamas & Papas, der serverer bistromad i mere uformelle omgivelser, slap en bøde på 15.000 kr. Her målte Fødevarestyrelsen temperaturen i restaurantens kølemøbel til 5,4 grader Celsius, selvom den ikke må overskride to grader Celsius.

Fødevarestyrelsen havde tidligere indskærpet dette under et kontrolbesøg hos Mamas & Papas-restauranten i oktober sidste år.

tv2.dk har forgæves forsøgt at få kommentar fra Radisson Blu Scandinavia Hotel.