Hotels.com integrerer Uber i mobil-app

310995_Uber_Hotels.com_pressebilledeIntegrationen af Uber i mobil-app betyder, at brugerne nu kan booke en tur med Uber ved et tryk på en enkelt knap.

Brugere af Hotels.coms Android-app kan nu bestille en Uber på 30 forskellige sprog og i alle de lande, hvor Uber opererer.

Kunder på et af de hoteller, som er tilgængelige gennem Hotels.com, vil se en Uber-knap dukke op på deres Hotels.com app fra den dag, hotelopholdet begynder – både på hjemmesiden og i reservationsdelen. Når en bruger trykker på ’Kør hertil med Uber’-knappen, vil brugerens position og hoteladresse automatisk integrere med Uber-app’en.

Hotels.coms app er indtil videre downloadet mere end 50 millioner gange. Dan Craig, Senior Director of Mobile hos Hotels.com: ”Vi er stolte af at være frontløberne i udviklingen af mobilteknologi på rejseområdet. Uber er selv teknologiske frontløbere og sammen gør vi det lettere for rejsende at komme til deres hotel”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.