Hundested gør sig krydstogt-klar

Senest har såmænd Hundested meldt sig i kampen. "Vi er nået så langt med forberedelserne, at vi vil kunne modtage skibe fra næste sommer", siger havnefoged Søren Brink optimistisk til Sjællandske Medier.

 

Hvis det lykkes at tiltrække krydstogtselskaber vil det også kunne høres i kasseapparaterne i Hundested og omegn. 1,5 million kr. i forbindelse med anløb af et mellemstort skib, vurderer Cruise Copenhagen Network. Det understreges dog af sekretariatschef Anette Jensen fra Cruise Copenhagen Network, "at det afhænger af hvad der er at komme efter i Hundested-området". Hun har dog gode erfaringer med mindre danske krydstogt-destinationer. Århus og Rønne klarer sig pænt, men Fåborg, Svendborg og Skagen har også haft besøg.

 

Kalundborg er også på jagt efter krydstogter og man inviterede i begyndelsen af måneden repræsentanter fra Deilman Cruises, TUI Cruises, Hapag-Lloyd og Kreutzfahren Service til byen. Det skete samtidig med at man fik anløb af Black Prince fra Fred Olsen Line, så de kunne se hvordan man handlede situationen. MS Deutschland fra Deilman er allerede sikret i 2010.

 

Skrevet af Klaus Givskov

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.