Hurtigruten renoverer for stort millionbeløb

0

Hurtigruten-NordNorgeKYSTTURISME: Norske Hurtigruten er nu i stand til at modernisere fire skibe og ombygge nyt polarskib for over en halv milliard kr. – Det hele skal foregå i løbet af næste år.

Hurtigruten har for alvor fået mod på livet. Såvel med de mange skibe op og ned langs den norske kyst som på længere krydstogter med bl.a. det nyeste skib M/S Spitsbergen.

Samtidig er ejerne af selskabet blevet i stand til at sætte et rekordbeløb, 550 mio. kr., ind på renovering af fire skibe, som i løbet af det næste år skal gennem den helt store tur. Derudover skal nyeste skib M/S Spitsberg ombygges så den er endnu bedre til at sejle i polarområderne.

De fire skibe M/S Polarlys, Kong Harald, Nordkapp og Nordnorge skal moderniseres fra inderst til yderst. Der sker en opgradering over hele linjen. Nye kahytter, restauranter, cafeer, panoramalounge og samtlige fællesarealer. Det tyder på en ansigtsløftning, der vil noget, og som nogen også måtte mene, der er behov for.

”Denne opgradering sikrer os placeringen som verdensledende inden for bærekraftig oplevelser lang den norske kyst og i arktisk farvand,” siger Hurtigrutens koncernchef Daniel Skjeldam.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz