Hvad tænker vi om hinanden?

sommerferieDet har hotelsøgemaskinen Hotels.com undersøgt blandt godt 4.000 respondenter fra hele Norden.

Danskerne er, ifølge de nordiske naboer, udadvendte, venlige og sjove, og selv mener vi, at vi er afslappede og venlige livsnydere. Svenskerne er politisk korrekte, nordmændene er sporty, og finnerne kalder sig selv berusede – hvilket de øvrige lande er enige i.

39% af danskerne synes selv, at vi er en nation af livsnydere. 27% mener, at vi er afslappede og 24% at vi er venlige. Vores nordiske naboer venligt stemte over for danskerne og kalder os for et udadvendt, venligt og gæstfrit folkefærd.

Generelt er vi gode naboer, og vi er alle enige om, at vi er venlige folkefærd. Men mens danskerne har ry for at være udadvendte, er det mest kendetegnende for svenskerne, at de er politisk korrekte. Det mener både danskerne, nordmændene og finnerne – og svenskerne er helt enige. Ligeledes er alle fire lande enige om, at nordmændene er et sporty folkefærd, og finnerne betegnes både af danskerne, svenskerne, nordmændene og af finnerne selv som berusede.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.