Hver tredje dyrker motion på ferien

Mange danskere udnytter ferien til at dyrke motion i nye omgivelser. Ferie er en ideel mulighed for at holde pause fra en travl hverdag, og samtidig gøre noget godt for krop og sjæl, viser en undersøgelse foretaget af Apollo.

31% af danskere på ferie vælger at bruge tid på træningen. 15% vælger alligevel at træne lidt mindre på ferien, end når de er derhjemme.

Hos Apollo er der fokus på aktive ferier. Glenn Bisgaard, Kunde- og kommunikationschef for Apollo, fortæller, at de med ’Apollo Sports’ tilbyder en række sportshoteller med aktiviteter for hele familien: ’’På sportshotellerne giver vi vores gæster mulighed for at afprøve forskellige sportsaktiviteter, som de kan lade sig inspirere af og måske fortsætte med at dyrke, når de kommer hjem fra ferien. Danskerne virker til at synes om denne ferieform, for i 2017 oplevede vi en vækst på mere end 10% solgte sportsophold sammenlignet med 2016.’’

Mere end hver tredje træner aldrig
Selv om hver tredje træner på ferien, svarer 37% af danskerne, at de hverken træner derhjemme eller på ferien.

’’I en travl hverdag, hvor programmet står på job, madlavning og huslige pligter, kan det være svært at finde tid og overskud til træning. Vi gør vores bedste for at skabe omgivelser, både ved vand og strand, der indbyder til træning i afslappende omgivelser,’’ siger Glenn Bisgaard.

Relaterede artikler:

Apollo har succes med Albanien

SAS forlænger samarbejde med Apollo

Apollo opruster i Emiraterne