I dag afgøres British Airways strejken

British Airways og kabinepersonalets fagforening Unite har givet sig selv frist til i dag klokken 18 til at finde en forhandlingsløsning på situationen, hvor flyselskabet kræver personalereduktion og lønnedgang, mens kabinepersonalet søger et kompromis, skriver borsen.dk.

Avisen Daily Mail kunne i weekenden berette, at strejkerisikoen så ud til at drive over, fordi Unite var indstillet på at acceptere lønnedgangen, men fagforeningen fastholder, at intet endnu er afgjort, men at man fortsat er villig til at forhandle et kompromis.

De kabineansatte har givet fagforeningen mandat til at gennemføre en strejke, og hvis der ikke er et resultat af forhandlingerne med ledelsen, vil Unite herefter beslutte, om der skal strejkes og i givet fald hvornår.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.