Indenrigsfly med overskæg

Det første fly med overskæg – og snart også piloterne – på Bornholmerflyet.

Det første fly med overskæg – og snart også piloterne – på Bornholmerflyet.

BORNHOLMERSKÆG: Såvel flyet fra DAT som piloterne mellem København og Rønne, lader skægget stå i november i den gode sags tjeneste.

Sidst år var der skæg på busserne, da der groede et ”overskæg” ud. I år sker det på Bornholmerflyet mellem København og Rønne, ligesom piloterne tillægger sig overskæg i november for at sætte fokus på kampen mod prostata- og testikelkræft.

Det første fly med overskæg gik i luften i går. Adm. direktør i DAT, Jesper Rungholm, var straks med på ideen, da han blev spurgt af folkene bag Movember kampagnen.

”Kampen mod kræft er et vigtigt samfundsmæssigt anliggende. Derfor sagde vi straks ja. Vi støtter gerne et godt formål, og vi har også opfordret personalet til at være med. Derfor vil vore passagerer til og fra Bornholm i november kunne opleve at se piloterne med overskæg,” siger Jesper Rungholm

Samtidig vil Bornholmerflyet.dk køre en intern konkurrence om, hvem af de ansatte, der har det flotteste overskæg, når måneden er omme. Præmien går ubeskåret til Movember. Passagererne kan læse mere om, hvordan man støtter på bornholmerflyet.dk.