Ingen frygt for hotelpriser ved åbningen af Bella Sky

Enten var den danske hotelbranches topfolk i det venlige hjørne ved indvielsen af Nordens største hotel, Bella Sky Comwell i går, eller også mener de det virkeligt, når de anser det nye storhotel for et plus og ikke en trussel mod prisniveauet i København.

”En dejlig nyskabelse, som måske nok på den korte bane kan give noget øget konkurrence, men på længere sigt vil blive et plus for København. Netop nu kan vi notere fremgang på hele 17 procent belægning i april, og jeg er en smule træt af alle de negative historie, ” sagde Horesta formand Jens Zimmer Christensen til takeoff. dk

Det kunne chefen for Radisson Hotellerne i Danmark, Roy Kappenberger godt genkende. ”Vi har stigende efterspørgsel hver dag, og vi kan efterhånden også begynde at tage nogle mere fornuftige priser. Jeg er mere optimistisk end længe, og det her imponerende hotel skal være velkommen.”

”Et dejligt plus for København, som blot betyder, at vi alle sammen får mere at lave og bedre priser, ” konstaterede Henning Arp Hansen, indehaver af den store hotelkæde i byen.

Fhv. formand for Horesta, Niels Nygaard, nu formand for Danmarks Idræts Forbund, var heller ikke i tvivl. ”Det var en dristig beslutning dengang, man vedtog at bygge et hotel som Bella Sky Comwell til 1,3 mia. kr. Heldigvis skete det inden finanskrisen. Nu er det her, og kun på den måde kan vi skabe vækst for hele kongres-og turistindustrien. Og da ikke mindst for de store events, som idrætten er med til at levere. Det er et helt igennem imponerende byggeri.”

Skrevet af Ejvind Olesen