Ingen plan om Hard Rock Hotel i København

1

hard rock cafe københavn mad turismeTURISME: Hard Rock Cafe har været 20 år i København. I går blev de nye lokaler på Rådhuspladsen præsenteret for pressen. Antal kvadratmeter er ca. det samme som den tidligere adresse ved Tivoli – men der er 40 flere siddepladser. Hard Rock Cafe-koncernen ejes af en indianerstamme i USA.

I de nye lokaler på Rådhuspladsen har Hard Rock Cafe, HRC, nu plads til 250 siddende gæster. 75 pct. af omsætningen på ca. 60 mio. kr. om året kommer fra salg af mad og drikke – resten er typisk tøj mm., som kan købes i restaurantens butik.

HRC har ingen planer om også at åbne hotel i Danmark, sagde direktøren de seneste otte år, skotske Dave McBeth, i går til standby.dk ved præsentationen af de nye lokaler i to etager. ”HRC overvejer hele tiden åbningen af nye hoteller, men har ikke haft noget konkret projekt i kikkerten i Danmark,” sagde den dansk-gifte HRC-direktør.

Der er foreløbig 200 HRC’er i 64 lande, udover selv cafe-konceptet, der startede i London, også hoteller og kasinoer.

Også HRC’en i København har mange udstillingsgenstande, typisk tøj og instrumenter fra kendte pop- og rockkunstnere. Der skiftes typisk udstilling hvert syvende år. HRC i København har 130 udstillede genstande fra bl.a. Michael Jackson og Lady GakGak.

”Vi vil også gerne have en dansk Wall of Fame,” sagde Dave McBeth, der stammer fra Glasgow og har Celtic som sit skotske favoritfodboldhold.

Hard Rock Cafe Copenhagen har 80 medarbejdere, tallet når op på ca. 100 om sommeren.

Efter 20 år på hjørnet af Tivoli flyttede HRC i marts til Rådhuspladsen. Tivoli skal bruge pladsen til udvidelsen af sit eksklusive Nimb Hotel.

Hard Rock Cafe International blev grundlagt i London i 1971, men blev i 2007 solgt den indianske Seminole Stamme fra Florida. HRC har hovedkvarter i Orlando.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Ingen plan om Hard Rock Hotel i København"

Notify of
avatar
Jens F
Jens F

Hvilke genstande er udstillet fra Lady GakGak?

wpDiscuz