Internationale hotelpriser stiger

Det fremgår af en undersøgelse fra hotels.com, hvor adm. direktør Nigel Pocklington forklarer, at den svækkede danske krone gør, at danskerne føler prisstigningerne mere end nordmænd og svenskere, skriver epn.dk.

 

New Delhi, Shanghai og Toronto har haft de største prisstigninger på mellem 21 og 29% i andet kvartal 2010. På en populær destination som New York er prisen steget med 10% og når en gennemsnitspris på 1.171 kroner for en overnatning.

 

De fem dyreste destinationer er New York med 1.171 kroner et plus på 10%, Washington med 1.053 kroner ligeledes et plus på 10%, Zürich med 1.041 kroner et plus på 5%, Frankfurt med 1.038 kroner et minus på 1% og Oslo med 1.021 kroner et plus på 11%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.