Jensens Bøfhus lukker restauranter

Ledelsen i Jensens Bøfhus starter en stor oprydning i et forsøg på at redde restaurantkæden, skriver Børsen. Flere restauranter lukkes, og der sælges ud af kunst og ejendomme for millioner.

”Vi kigger på alle vores aktiver lige nu. Især dem, der ikke tilfører værdi til vores kerneforretning”, siger den nytiltrådte adm. direktør Dorte Gleie, til Børsen.

Jensens Bøfhus har meddelt, at man vil lukke restauranter i Aarhus, Odense og Fredericia, men flere kan se frem til at få kniven. Restauranten på Trianglen på Østerbro i København har længe kørt med underskud, og den bliver lukket til nytår. Også Jensens Bøfhus i Roskilde er sat til salg, og 10 af de 40 restauranter i Sverige og Danmark er i spil til lukning, fordi de giver underskud. Restaurantkæden har tabt 117 millioner kroner på tre år.

Dorte Gleie overtog posten som adm. direktør fra stifteren Palle Skov Jensen i september. I oktober fik Palle Skov Jensen økonomisk hjælp fra fynske erhvervsfolk, blandt andre milliardæren Torben Østergaard-Nielsen.

Det britiske konsulenthus Anpro har lagt en plan, der skal redde restaurantkæden, og det er den plan, man nu er ved at eksekvere”.

Flammen går frem – Jensen’s tilbage

Dansk rekord i restaurantbesøg

Nye restauranter fører til flere konkurser

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.