Jet Airways opgraderer sine fly

jet_airways_india_LUFTFART: Det private indiske flyselskab Jet Airways introducerer nye Boeing 777-300ER på ruten til Amsterdam.

Ifølge flyselskabet er opgraderingen netop faldet på Amsterdam-ruterne, fordi Amsterdam er en særdeles væsentlig lufthavn for Jet Airways.

”Lanceringen af Boeing 777 på samtlige vores ruter til og fra Amsterdam afspejler vores forventning til Amsterdam som en vigtig europæisk lufthavn for det stigende antal rejsende mellem Europa og Indien samt den voksende handel mellem europæiske og indiske virksomheder. Som det eneste indiske flyselskab med daglige fly mellem Amsterdam og Mumbai/Delhi er vi meget stolte over snart at kunne betjene denne rute med vores bedste fly og kunne tilbyde vores rejsende et førsteklasses produkt med signeret traditionel indisk gæstfrihed”, siger Chief Commercial Officer for Jet Airways, Jayaraj Shanmugam.

Jet Airways B777 har tre klasser ombord, otte suiter på første klasse, 30 pladser i Jet Airways businessklasse “Première” og 308 pladser på økonomiklasse. Stand By var med i Amsterdam tidligere på året, da Jet Airways præsenterede selskabets nye europæiske hub i Amsterdam. Her var der stor begejstring at spore.

”Det er en meget stor begivenhed for både mig og Jet Airways, at vi nu har fået vores nye hub i Amsterdam, der er meget vigtig for os. Det har været et personligt ønske meget længe,” sagde Naresh Goyal på pressekonferencen i Amsterdam Schiphol lufthavn.