Jet Time afvikler fragtflyvninger inden 1. maj

Det danske flyselskab Jet Time neddrosler sine fragtflyvninger i takt med, at selskabets fem Boeing 737-400 fragtfly udgår af flåden.

Det første fly forlader selskabet midt i februar, og herefter udfases resten af flåden indtil Jet Time udfører sin sidste fragtflyvning den 29.april 2017. Jet Times MRO partnere udfører check af flyene, inden de leveres tilbage til leasingselskabet.

Afviklingen af Jet Times fragt-produktion er led i den store turnaround, som selskabet har arbejdet med det seneste år for at mindske kompleksiteten. Dette sker primært ved afvikling af fragtområdet og den ACMI-produktion, som selskabet i knap fire år har fløjet for SAS med ATR72-fly.

Jet Time vil fra efteråret udelukkende beskæftige sig med BTB charterproduktion for nordeuropæiske turoperatører og ACMI på vegne af andre flyselskaber. De vil blive fløjet på en enhedsflåde af otte Boeing 737 passagerfly.

Adm. direktør Jørgen Holme: ”Fragt som forretningsområde har givet betydelige omkostninger og kompleksitet i Jet Time, og det er derfor positivt, at vi er lykkedes med en hurtig afvikling. Med udfasningen har vi taget de nødvendige skridt til igen at gøre Jet Time til en rentabel forretning med en forenklet forretningsmodel og kun én flytype. Jeg ser frem til efteråret 2017, hvor vi begynder videreudviklingen af Jet Times oprindelige kerneforretning, charterflyvninger, hvor service, punktlighed og fleksibilitet er i højsædet, og som var grundstenen for selskabets oprindelige succes.”