Jet Time i partnerskab med TUI

TUIFly NordicDet danske flyselskab Jet Time har indgået et partnerskab med TUI Nordic fra vinteren 2016 til og med vinteren 2018.

Aftalen betyder, at Jet Time fra og med Vinter’16 dry-leaser to B737-800 fra TUI Group, som Jet Time i vintermånederne skal operere på vegne af TUI Nordic fra Helsinki, Oulu og København til Madeira, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote. Jet Time vil få omkring 60.000 passagerer om året på disse ruter, som starter den 3. november i år.

De to B737-800 er fire år gamle og har plads til 189 passagerer. Jet Time opererer i forvejen med B737-700 på de fleste af selskabets charterflyvninger, så B737-800 falder godt i tråd med selskabets øvrige flytrafik og operation.

Catering, taxfreesalg og service ombord vil være identisk med Jet Times servicekoncept på selskabets andre charterflyvninger. Det bliver både Jet Times finske og danske crews, der kommer til at bemande de to fly, hvoraf det ene har base i CPH og det andet i HEL.

“Det er et win-win partnerskab for begge parter, som kombinerer TUIs nye fly med vores crews. For Jet Time betyder det øget produktion i vinterhalvåret, og for TUI Group betyder det øget udnyttelse af flyflåden i lavsæsonen. Og så er vi selvfølgelig rigtig glade for, at kunne tilbyde vores passagerer den øgede komfort, som man oplever i de nye fly,” siger Jet Times CEO Jørgen Holme.

Gorm Pedersen, Sales and Country Manager i Star Tour Denmark: ”Jet Time er en betroet partner for os, og med denne løsning kombinerer vi det høje serviceniveau hos Jet Times besætning med komforten og kvaliteten i TUIFly’s moderne flyflåde. Det styrker vores position som en leverandør af pakkerejser med den højeste kvalitet i alle led af oplevelsen”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.