Jubilæum i Aarhus Lufthavn

aarhus-lufthavnLUFTFART: Aarhus Lufthavn bød presse og gæster velkommen til sin 70-års fødselsdag, hvor optimisme og fremtidsplaner blev nøgleordene.

”Vi har været igennem en turbulent tid. Mange har en holdning til os – på godt og på ondt.” Sådan lød ordene fra direktør Peter Høgsberg fra Aarhus Lufthavn.

Han sagde, at lufthavnen, hvis det står til ham, er på vej mod nye tider.

Aarhus Lufthavn går mod nye tider, efter der er sat punktum for diskussioner om placering og lufthavnens eksistensgrundlag, og hvor der er lyst og muligheder til og for at gøre noget nyt.

”Vi vokser lige nu, og vi glæder os især over vores nye SAS-rute til Stockholm. Det er en helt ny måde at betjene Østjylland på, fordi der nu kun er ét stop til en masse destinationer, det gør mulighederne for Østjysk erhvervsliv meget større,” fortalte han.

Aarhus Byråd besluttede i august at opgive arbejdet om mulig ny Aarhus-lufthavn ved Thomasminde: ”Vi glæder os over den principbeslutning om, at Aarhus Lufthavn bliver, hvor den er,” sagde Peter Høegsberg.

Innovation Lab i Aarhus er i gang med at give lufthavnens lidt triste rammer en overhaling.

Fejringen i Aarhus Lufthavn bød på to arrangementer. Et for pressen og inviterede gæster, og derudover et offentligt arrangement.