Kæmpehotel i Danmark

De to hotelchefer for CabInn Metro, Signe Poser, til venstre, og Eda Durnal, flankerede i fredags CabInns ejer, Niels Fennet, ved rejsegildet på CabInn Village.

De to hotelchefer for CabInn Metro, Signe Poser, til venstre, og Eda Durnal, flankerede i fredags CabInns ejer, Niels Fennet, ved rejsegildet på CabInn Village.

HOTELLER: Kæde med lavprishoteller vil opføre Danmarks største hotel med 1.200 værelser til 900 mio. kr. Det skal være klar om tre år – som genbo til Tivoli Hotel & Congress Center. Kæden overvejer hotel i Billund.

CabInn Metro i Ørestad tilføjer næste år 520 lejlighedshotelværelser. Nybygningen til ca. 350 mio. kr. opføres ved siden af det 708 værelser store CabInn Metro-hotel – dermed skabes Nordens værelsesmæssigt største hotelkompleks.

Med 1.258 værelser vil det udvidede CabInn Metro-hotel i Ørestad overhale Nordens nuværende største hotel, Gothia Towers i Gøteborg, der har 1.200 værelser.

I 2015 tjente CabIninn-kæden, der består af otte lavprishoteller, over 100 mio. kr. før skat. Det største overskud i selskabets historie.

CabInns ejer, Niels Fennet, der åbnede det første CabInn-hotel på Frederiksberg i 1990, har de senere år sat gang i en massiv udvidelse af flere af sine hoteller, bl.a. i Aarhus, Esbjerg og Ørestad.

Snart vil han åbne kæmpehotel i København, hvor der i dag er parkeringsplads mellem Metro-hotellet og indkøbscentret Fields.

Senest har CabInn overtaget Hotel Australia i Vejle. Hotellet genåbner i midten af måneden med 156 værelser.

CabInn har i forvejen fire hoteller i København og et i hhv. Esbjerg, Odense, Aarhus og Aalborg. Det nye hotel i Ørestad bliver på 12.700 kvadratmeter. CabInn har øget sine værelser i Aarhus til 430 og har fået tilbud om at åbne i Billund. I Esbjerg har CabInn fået yderligere 70 værelser ud over de 150.

Sidste år havde CabInn 800.000 gæster, en fremgang på 100.000. Hotelkæden omsatte for omkring 300 mio. kr. og havde overskud på ca. 100 mio. kr., siger Niels Fennet til standby.dk