Kæmpevækst i Dubais lufthavn

Dubai_International_Airport-250x178Dubai International har registreret en stigning på 18,9% i passagertallet i maj, ifølge statistikken fra driftsselskabet Dubai Airports.

Passagertrafikken i maj nåede op på 5.218.832, en vækst på 18,9% sammenlignet med 4.388.614 i maj sidste år.

Med maj som den sjette måned i træk med over fem millioner passagerer, har man i år til dato haft en stigning i passagertallet på 16,8% til 27.124.195.

Efter lanceringen af flyvninger med Qantas i maj, da det australske selskab indledte sit samarbejde med Emirates, blev Australien den hurtigst voksende destination med 50% trafikvækst, tæt fulgt af Saudi Arabien med 40%.

“Travlheden bliver endnu større i forbindelse med, at sommerferiesæsonen falder sammen med Ramadan-måneden. I samme forbindelse har vi udvidet lufthavnens sædekapacitet og styrket vores infrastruktur”, siger Paul Griffiths, CEO, Dubai Airports.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.