Kaffen er tilbage hos DSB

Fra onsdag den 28. juni kan rejsende i de fleste af DSB’s IC- og lyntog igen købe kaffe i toget: ”Med det nye tilbud imødekommer vi kundernes ønske om en kop kaffe på togturen,” siger underdirektør i DSB Kommerciel, Aske Wieth-Knudsen.

Ud over kaffe bliver det også muligt at købe te, vand, marcipanbrød og salte nødder enten i samlede tilbud eller hver for sig. Salget vil som udgangspunkt ske fra togets pantry på de fleste lyntogs- og IC strækninger i et fast tidsrum, der bliver annonceret, når kaffen er klar.

”Der kan opstå situationer, hvor togpersonalet er nødt til at klare andre opgaver, så de er forhindret i salg til kunderne. Tilbuddet er et forsøg, hvor vi følger op på, hvordan kunderne tager imod det,” siger Aske Wieth-Knudsen.

Der er ikke er tale om en ny salgsvogn, men et tilbud i mindre skala. Den sidste salgsvogn kørte gennem lyntogene for tre år siden, men driften var ikke rentabel. Der vil fortsat være sat kaffe frem til kunderne på DSB1’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.