Kaffen er tilbage hos DSB

Fra onsdag den 28. juni kan rejsende i de fleste af DSB’s IC- og lyntog igen købe kaffe i toget: ”Med det nye tilbud imødekommer vi kundernes ønske om en kop kaffe på togturen,” siger underdirektør i DSB Kommerciel, Aske Wieth-Knudsen.

Ud over kaffe bliver det også muligt at købe te, vand, marcipanbrød og salte nødder enten i samlede tilbud eller hver for sig. Salget vil som udgangspunkt ske fra togets pantry på de fleste lyntogs- og IC strækninger i et fast tidsrum, der bliver annonceret, når kaffen er klar.

”Der kan opstå situationer, hvor togpersonalet er nødt til at klare andre opgaver, så de er forhindret i salg til kunderne. Tilbuddet er et forsøg, hvor vi følger op på, hvordan kunderne tager imod det,” siger Aske Wieth-Knudsen.

Der er ikke er tale om en ny salgsvogn, men et tilbud i mindre skala. Den sidste salgsvogn kørte gennem lyntogene for tre år siden, men driften var ikke rentabel. Der vil fortsat være sat kaffe frem til kunderne på DSB1’.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.