Karup ruten lover godt

Foto: Arne V. Petersen.

Foto: Arne V. Petersen.

INDENRIGS: Ruten mellem København og Karup har fået en saltvandsindsprøjtning efter, at DAT har taget over. Nu overvejer man at øge med endnu en afgang efter sommerferien.

Et godt samarbejde mellem folk i Midtjylland og flyselskabet Danish Air Transport har givet et pust til en ellers hensygnende Karup-rute, der var så hårdt brug for.

De gode erfaringer fra Bornholmerflyet har DAT ført med sig til Vestjylland/Midtjylland efter, at man overtog fra Norwegian. Det tegner yderst lovende. De lokale støtter op om ruten, som næppe nogensinde før.

”Jeg er vældig godt tilfreds, og vi overvejer nu at indsætte en ekstra afgang lige efter sommerferien for at følge op på publikums ønsker, både for erhvervs- og privatrejsende,” siger direktør Jesper Rungholm til standby.dk.

”Vi er da også lidt stolte af de seneste tal for april og maj, som viser et hundrede procent regularitet og at 96 procent af flyvningerne er ankommet rettidigt”, tilføjer han.

Netop nu foran ferietrafikken har man indgået et samarbejde med Europcar. Dels kan man indtil midt i august købe en flybillet fra København til Karup for 199 kr. Dels kan man leje en bil i Karup Lufthavn til 395 kr. om dagen. Tilsvarende i omvendt retning for 595 kr. i Københavns Lufthavn.