Niels Erik Folmann får ny stilling i Tivoli som kommerciel direktør. Pressefoto fra Tivoli: Carsten Snejbjerg.

”Kender du Typen-profil” kommerciel direktør i Tivoli

Niels Erik Folmann, administrerende direktør for Danske Licens Spil, bliver ny kommerciel direktør i Tivoli. Han afløser salgsdirektøren. Også IT- og forretningsudviklingsdirektøren i Tivoli stopper.

I løbet af februar næste år tiltræder Niels Erik Folmann som kommerciel direktør i Tivoli. Han afløser den nuværende salg- og marketingdirektør, Michala Svane, der har opsagt sin stilling uden at have et nyt job på hånden.

Niels Erik Folmann kommer fra stilling som administrerende direktør for Danske Licens Spil siden 2013. Danske Licens Spil er et datterselskab til Danske Spil, hvor Tivolis nuværende administrerende direktør, Susanne Mørch Koch, var administrerende direktør indtil hun sidste år blev hentet til Tivoli som afløser for Lars Liebst.

I en pressemeddelelse skriver Tivoli, at Niels Erik Folmann tidligere har han stået i spidsen for flere førende danske reklamebureauer. I dele af brede offentlighed huskes han måske for sin tid som medvært for ”Kender du Typen” på DR TV.

Tivolis administrerende direktør, Susanne Mørch Koch, siger i forbindelse med ansættelsen af Niels Erik Folmann:

”Jeg er glad og stolt over, at vi er lykkedes med at få Niels på holdet. Niels er en dygtig og dedikeret leder med alsidig erfaring inden for marketing og digital forretningsudvikling. Ambitionerne i Tivoli er høje og ønskerne for fremtiden rækker langt. Den rejse skal Niels med på. Som en driftssikker kommerciel direktør, nysgerrig rejsemakker og god kollega, er jeg sikker på, at Niels er det helt rette match for os.”

Også IT- og forretningsudviklingsdirektøren stopper
I pressemeddelelsen siger Niels Erik Folmann: ”Jeg har været en ivrig og glad gæst i Tivoli i mange år. Jeg elsker at komme i forlystelseshaven, og at dette bliver rammen om mit arbejdsliv glæder jeg mig meget til. Tivoli har med Covid-19 pandemien været igennem en meget hård tid.

Jeg vil med mine kommende kolleger i Tivoli gøre alt hvad jeg kan for at bidrage til, at Tivoli hurtigst muligt kommer tilbage til fordums styrke – og gerne lidt til.”

Med Niels Erik Folmann ombord udgøres Tivolis direktion fortsat af administrerende direktør Susanne Mørch Koch og finansdirektør Andreas Morthorst, mens ”den udvidede direktion” med Niels Erik Folmanns vil bestå af direktionen samt havedirektør Kasper Schumacher, kulturdirektør Frederik Wiedemann og juridisk direktør Caroline Reiler.

Dermed udgår Jonas Buhl Gregersen, IT- og forretningsudviklingsdirektør, af den nuværende udvidede direktion i Tivoli.

Tivoli oplyser torsdag eftermiddag til STANDBY.DK: “Det er korrekt, at Jonas Buhl Gregersen i september har valgt at søge nye udfordringer udenfor Tivoli. Han stopper formelt ved årsskiftet.”

Relaterede artikler:

Tivoli skifter salg- og marketingdirektør

Tivoli dropper næste års vintersæson

Tivoli sparker nyt hotelprojekt til hjørne

Turismen får eget departement hos Dansk Erhverv

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder