Kendt informationschef skilles fra SAS

Mikkel Thrane.

Mikkel Thrane.

SKIFTEDAG: Efter næsten fem år er tiden kommer til, at Mikkel Thrane, der både har stået i spidsen for SAS kommunikation ekstern i Danmark og internt i hele Skandinavien, har valgt at sige farvel til SAS.

”Jeg har haft fem gode år i SAS med stribevis af spændende opgaver både indadtil og eksternt. Det har været en periode, som har været svært udfordrende, men det har været et privilegium at arbejde sammen med dygtige kolleger, og jeg synes faktisk, vi er lykkedes på rigtigt mange områder.

Nu er tiden kommet til, at jeg gerne vil prøve noget nyt. Det næste par måneder skal jeg fortsat løse nogle opgaver for SAS, som jeg altid vil have sympati for, men så skal jeg videre. Min hu står fortsat til store virksomheder med mange gode kolleger,” siger Mikkel Thrane til standby.dk

Efter elevtiden på Berlingske Tidende, blev det til seks år på redaktionen, inden turen gik videre til Efterretningstjenesten, hvor det ikke ligefrem var den eksterne kommunikation, der var dominerende.

Hvis Mikkel Thrane vælger at skule til sine to forgængere i jobbet i SAS, synes pilen at pege mod forsikringsselskaberne. Troels Rasmussen er i dag informationschef i Tryg og Jens Langergaard i Topdanmark.

Den eksterne kommunikation i Danmark er i fremtiden lagt i hænderne på Trine Kromann Mikkelsen, som også er konstitueret som nordisk pressechef for SAS.