Anita Wagner Feddersen, salgschef og landeansvarlig for Air France-KLM i Danmark.

Kendt luftfartsprofil fylder 50 år

Anita Wagner Feddersen, landechef og ansvarlig for Air France-KLM i Danmark, fylder onsdag 50 år. Hun er kendt for at være målrettet og med en høj arbejdsdisciplin.

I begyndelsen af oktober kunne KLM fejre 100 års fødselsdag, og onsdag er det Anita Wagner Feddersen, chef for Air France-KLM i Danmark, der får mulighed for at hejse flaget og puste lys ud i fødselsdagslagkagen. Antallet af lys i lagkagen er dog kun det halve af arbejdsgiverens, idet Anita Wagner Feddersen fylder 50 år.

Med udgangspunkt i en cand. merc. i strategi, organisation og ledelse fra Copenhagen Business School, har fødselaren gennem næsten hele sit arbejdsliv været en del af rejsebranchen og beslægtede virksomheder.

Det hele begyndte som trainee i SAS, hvor hun blandt mange hundrede ansøgere kom i SAS Management Trainee-program. Efter et toårigt forløb fik hun en lederstilling i SAS-selskabet, Scandinavian IT Group, inden dette blev solgt til CSC.

Efterfølgende forlod Anita Wagner Feddersen SAS til fordel for den globale virksomhed Travelport, der leverer softwareløsninger til rejse- og luftfartsbranchen og som blandt andet driver de to globale distributionssystemer Galileo og Worldspan. Det blev til 11 år hos Travelport, hvor hun endte som nordisk chef for salgsteamet.

Efter en kort tur forbi Executive Cognito – et netværk for direktører og bestyrelsesmedlemmer – fik Anita Wagner Feddersen i sommeren 2017 sit nuværende job, som salgschef og landeansvarlig for den fransk-hollandske luftfartskoncern i Danmark og Island.

Målrettet og empatisk 
Anita Wagner Feddersen beskrives af andre som værende målrettet og udstyret med en høj arbejdsdisciplin, hvor der altid er fokus på bolden og udfordringen.

Selv har Anita Wagner Feddersen tidligere afsløret, at hun har en smule temperament, når det gælder, men det ikke det mest fremherskende hos salgschefen, når hun er sammen med kollegerne på kontoret i Vester Farimagsgade. Her er hun en vellidt og empatisk chef.

“Jeg tror basalt set, at jeg har, hvad der så populært kaldes empati Jeg prøver i min omgang med medarbejdere at sætte mig selv i deres sted. Det betyder, at jeg blandt andet er meget opmærksom på at rose. Derudover søger jeg at være nærværende og i øvrigt vælge mine kampe,” har fødselaren tidligere udtalt.

Privat betegnes Anita Wagner Feddersen som et stort familiemenneske. Hun er gift med Victor Feddersen, kendt fra ”Guldfireren,” der blandt andet vandt guld ved roning ved OL i Atlanta i 1996. Sammen har parret to piger på tre og syv år.

Fødselsdagen fejres under private former.

 

Relaterede artikler:

KLM fejrede sine første 100 år

“Et sundhedstegn med friktion og gensidig udfordring”

DTA-pris gav ”masser af god respons”