Kendt rejsebureau skifter chef

Allan Qvist.

Allan Qvist.

REJSEBUREAUER: En af Danmarks mest anerkendte rejsebureau-direktører stopper for fremover at blive investor i firmaer i og udenfor rejsebranchen, som han ikke udelukker en retur til.

Allan Qvist stopper som adm. direktør for Team Bens i Holstebro. ”Jeg fortalte for længe siden min bestyrelse, at jeg ville prøve noget andet, jeg er en nysgerrig natur og vil prøve noget andet inden jeg bliver 50,” siger 44-årige Allan Qvist til standby.dk

Efter næsten 20 år hos først Benns Rejser og som adm. direktør og medejer af Team Benns (Kilroy Group Travel) har Allan Qvist valgt at stoppe for at koncentrere sig om en karriere som bestyrelsesmedlem og investor.

”Det har været en fantastisk oplevelse sammen med et enestående team at bygge denne del af Kilroy-koncernen op, og jeg er stolt over de resultater, vi sammen har opnået. Når jeg har valgt at opsige min stilling skyldes det en drøm om at afprøve mine evner som professionelt bestyrelsesmedlem,” siger Allan Qvist.

Som ny adm. direktør afløses han af Henrik Kaltoft, finansdirektør i Kilroy-koncernen. Derudover vil de to business managers, Lars Olsen og Karsten Lind inden for hhv. grupperejser og individuelle rejser få yderligere operationelt ansvar.

Koncernchef for Kilroy, Claus H. Hejlesen, siger: ”Allan Qvist har været ekstraordinær god til at holde fokus på økonomiske resultater og sikre plads til nyudvikling.”