Kinas største realityshow til Fyn

Millioner af kinesiske tv-seere følger med i realityshowet Blomstersøstre, som nu er på vej til Fyn. Med op mod en milliard følgere på sociale medier, er det blandt de mest populære tv-programmer i Kina.

Konceptet er at bringe en række kinesiske stjerner til forskellige destinationer i verden og udfordre dem på forskellig vis.

”I programmets tredje sæson, er turen kommet til Fyn: ”Vi er glade for, at det med støtte fra VisitDenmark er lykkedes at lande en aftale med Dragon TV, som er Shanghais største TV-station”, siger Xiaowei Liu Lolk, marketing manager i Destination Fyn Klyngen.

”Vi har haft en del kinesiske journalister, bloggere og tv-programmer på Fyn, men slet ingen på niveau med Blomstersøstre, som bliver vores hidtil største fremstød i Kina. Det vil give kendskab op til vores brand ’Andersen Hometown’ og støtte vores bestræbelser på at nå 10% kinesisk vækst i 2018. Når optagelserne finder sted i juni, kommer ca. 100 personer til Fyn for at optage programmet, som sendes i august. Vi forventer stor effekt i 2018”, siger Xiaowei Liu Lolk. Ud over Fyn, kommer optagelserne også til at foregå i Roskilde og København.

Partnerne i Kina Alliancen er: Bergholdt Busser, Broholm Slot, Danmarks Jernbanemuseum, ECCO Odense, Egeskov, First Hotel Grand, Magasin, Nordic Experience, Nyborg Kommune, Odense Aafart, Odense Bys Museer, Odense Cityforening, Odense Kommune ved H.C. Andersen Fonden, Odense ZOO, Radisson Blu Hotel H.C. Andersen, SDU ved H.C. Andersen Centret, Sortebro Kro, Tranekær Slot og VisitDenmark.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.